Kapcsolat

Székhely:
Füred Stúdió Televíziós Kft. 8230 Balatonfüred Kossuth u. 3. (Közösségi Ház) II. emelet, 300-302. szoba

Levélcím:
Füred Stúdió Televíziós Kft. 8230 Balatonfüred, Kossuth u. 3.

Telefon:
+36-20-297-9916 (9-14 óráig)

E-mail címek:

Általános elérhetőség:
furedtv@furedtv.hu

Hirdetésfelvétel és Balatonfüredi Napló:
furedtv@furedtv.hu

 

Munkatársak:

 

CSORBA KATA főszerkesztő - ügyvezető • e-mail küldése • Telefon: +36-30/216-1768

Magyar-történelem szakon végzett a Kossuth Lajos Tudományegyetemen. Tanult a berlini FU-n, kitűnően beszél németül és angolul. 2000-től a Füred Televízió főszerkesztő-ügyvezetője, 2006 óta a Balatonfüredi Napló kiadója. Előtte több médiában is dolgozott, "mert hívták", tapasztalt, rutinos tévés. Vallja, hogy van igény a színvonalas helyi sajtóra, és meggyőződése, hogy munkatársai bármilyen médiánál megállnák a helyüket. Ki nem állhatja a sunyiságot, a mellébeszélést, az oktalan nagyképűséget, és biztos abban, hogy a világ legszebb helyére, Balatonfüredre született.

 

BÁN LÁSZLÓ szerkesztő-műsorvezető • e-mail küldése

2002 óta a Füred Televízió munkatársa. 1997-től kezdve televíziós szerkesztőként dolgozott a Komló és Térsége Televíziónál, ahol saját, heti közéleti magazint vezetett. Részt vett számos dokumentumfilm, többek között a Kelet-Mecsek Tájvédelmi Körzet című ismeretterjesztő film szerkesztésében, amely a hazai Moholy Filmfesztivál nagydíjas produkciója lett. 2000-ben a pécsi székhelyű Tenkes Televízió, majd ugyanitt a Mediterrán Televízió munkatársa volt, ahol parlamenti tudósítóként is dolgozott. 2002-től Balatonfüreden a helyi televízió Híradójának szerkesztő-műsorvezetője, ezen felül több kiemelt városi rendezvény, így a nagy hagyománnyal rendelkező Anna-bál házigazdája.

 

SZEGŐ ANDRÁS sportszerkesztő

Több mint 30 éve a füredi sportélet jó ismerője. Otthon van fociban, kézilabdában, vízisíben, sakkban, tájfutásban, bokszban, ping-pongban, lovaglásban, úszásban, vitorlázásban és az utóbbi időben golfban is. Neki minden eredmény számít, legyen az egy alsó tagozatos amatőr verseny vagy egy világbajnokság. Nagy rutinja van a közvetítések kommentálásában, a füredi kézilabdát közvetíti élőben.

 

 SÁGI TIBOR technikus

Technikus, képújságszerkesztő, vágó. 1998 óta a Füred TV munkatársa.

 

 

 

VINCZE GYULA operatőr, vágó

1996 óta dolgozik Füred TV-nél operatőrként és vágóként.

 

 

 

CSONTOS BÁLINT operatőr, vágó

2019 óta dolgozik Füred TV-nél operatőrként és vágóként.